Stroge sigurnosne mjere kontinuirano nadograđujemo

24. ožujka 2021

Naša je misija neprekidna proizvodnja hrane za sve koji je traže i trebaju.

U Delamarisu pomno pratimo situaciju u vezi s koronavirusom u Sloveniji i široj regiji te se prilagođavamo situaciji. U našoj proizvodnji hrane, zbog brige o kvaliteti i sigurnosti, kontinuirano se primjenjuju pažljivo planirani i procesi i higijenske mjere te u svakom trenutku sveobuhvatan sustav kontrole kvalitete u cijelom lancu, od preuzimanja sirovina do pripreme ribljih proizvoda, pakiranja i distribucije. Usto naša svakodnevna praksa uključuje dezinfekciju ruku, higijenu odjeće, odvojene rute kretanja, čišćenje soba i druge mjere. Sve to poduzeli smo s ciljem suzbijanja širenja koronavirusa u svim jedinicama i u pojedinim odjelima uz velik broj dodatnih preventivnih mjera. Mjere svakodnevno prilagođavamo sukladno preporukama Nacionalnog zavoda za javno zdravstvo i Slovenske gospodarske komore te Komore poljoprivrednih i prehrambenih poduzeća.

Opskrba hranom naša je misija i dužnost, jer kad ne bismo svakodnevno dostavljali svježe meso i proizvode, police bi za nekoliko dana bile potpuno prazne.

Željeli bismo zahvaliti svim kupcima koji preferiraju proizvode Delamaris i istodobno preporučiti da biraju kvalitetu i podupiru napore slovenskih prerađivača hrane. Stabilnost sustava, blagostanje i sigurnost moramo stvarati zajedno, povezani. Jer ovise o svima nama.