NOVI OGLAS DELA­MA­RIS: KAKO ULO­VI­TI IZVR­S­NU RIBU

25. ožujka 2021

Znate li kako je najlakše uloviti dobru tunu? Kad biste je htjeli loviti s mola ili sa stijene, to bi bilo gotovo nemoguće. Možda biste više sreće imali s lokardom, srodnicom skuše. Ribolov je izvrstan sport i opuštanje, a za izvrstan riblji obrok ne morate postati baš pravi ribolovac.

U suradnji s agencijom Pristop snimili smo kratak reklamni TV spot u kojem predstavljamo nove okuse ribljih delicija Delamaris. U reklami Luka uz mentorstvo svojeg iskusnog oca upoznaje vještine ribolova i s velikim veseljem uči upravljati svojim štapom za pecanje, ali pritom ne ostaje gladan. Opušten obiteljski dan uvijek je neprocjenjiv doživljaj, što dobro znaju i njegovi roditelji koji imaju pripremljenu i užinu za cijelu obitelj. Izvrsne ribe uvijek nam mogu biti pri ruci, kod kuće, nakon sportskih aktivnosti, na izletu, pikniku ili uz more.

Reklamni film gledat će se u drugoj polovini svibnja na raznim TV postajama u Sloveniji i Hrvatskoj. Priča će dobiti nastavak i u tiskanim medijima i na radiju, zato vas pozivamo da nas pratite.

Luka i njegovi roditelji preferiraju Tunu Mediteranu i Mexicanu koje su bogat izvor bjelančevina i bez glutena te tri salate od skuše bez umaka od rajčice, Garden, Mediteranu i Orient, koje također oduševljavaju zbog izvrsna okusom, bez konzervansa su i bez glutena, a ujedno su bogat prirodni izvor omega-3.

Pozivamo vas da pogledate fotografije sa snimanja. Naša mala obitelj subotnji dan provela je na slovenskoj obali.