Paprike punjene paštetom od tune

Tjestenina će slasno zamirisati iz kućne pećnice ako je pripremite prema receptu koji je za Delamaris pripremio bloger Jernej Kitchen. Uz recept dodaje i savjet da se umak može upotrijebiti i kao nadjev za lazanje ili kanelone. Blitvu možete zamijeniti mladim špinatom, a mozzarellu nekim drugim mladim sirom. Savjetuje da se ne kuha predugo kako bi skuša ostala sočna i svježa, a tjesteninu skuhati al dente kako se tijekom pečenja ne bi prekuhala.

Sastojci

1 x 95 g

Pašteta od tune premium

5-6

srednje velikih zelenih paprika

2

kuhana jaja

češnjak

peršin

vinski ocat

Postupak po koracima

Paprike operite i izdubite.

Paštetu od tune promiješajte s dva kuhana jaja, sitno nasjeckanim češnjakom, peršinom i malo vinskog octa. Posolite po ukusu.

Nadjevom napunite paprike. Ponudite sa sirom.

Zahtjevnost

Vrijeme

5 min

U receptu smo upotrijebili

PAŠTETA OD TUNE Premium

Je li vam se svidio članak? Podijelite s prijateljima!