Generacija milenijalaca za alternativne zalogaje

Skuša Delamaris posljednjih je godina postala iznimno popularna među mladima, ponajprije zbog svojih značajki koje trenutačno dobivaju na važnosti. Generacija milenijalaca sve veću pozornost posvećuje traženju ukusnih i jednostavnih rješenja u svojim prehrambenim rutinama, a koje su još uvijek zdrave! Taj aspekt prehrane za njih je posebno važan, jer među mladima zamjetno raste potražnja za proizvodima slovenskog podrijetla koji su bez štetnih aditiva i konzervansa. U sve većem je porastu i kupnja proizvoda bez glutena, soje, laktoze i sličnih sastojaka, jer mnogima uzrokuju vrlo neugodne simptome intolerancije i izazivaju alergijske reakcije. Sve su to odlike konzervi Delamaris, jednog od najjačih brendova za mnoge suvremene ljubitelje dobre ribe diljem svijeta.

Jeste li znali?

Sjeverna mora Atlantskoga oceana (FAO 27 pripadaju među od najčišća mora na Zemlji. Tu je dom skuše (Scomber scombrus) koju tvrtka Delamaris za nas priprema već više od 140 godina, pri čemu se snažno zalaže za održivi ribolov i obnavljanje MSC certifikata.

Kako uspijevaju izvrsne proizvode pakirati bez konzervansa?

Konzerva čuva prehrambeni proizvod postojanim, zajedno s vitaminima, hranjivim sastojcima i aromama, zato u proizvodima Delamaris nema konzervansa. Hermetički zatvorena konzervirana riba sterilizira se, što štiti hranu od vanjskih utjecaja i održava je svježom. Nutritivna vrijednost konzervirane hrane bitno se ne razlikuje od hranjive vrijednosti svježe hrane. Svi riblji proizvodi bez glutena prirodni su izvor kalcija i omega-3 masnih kiselina. Iskustvo jedine slovenske tvrtke za preradu ribe koje potječe iz duge tradicije u kombinaciji s modernom, ekološki prihvatljivom tehnologijom omogućuje Delamarisu da nudi potpuno prirodne proizvode bez aditiva.

Alternativa brzoj prehrani

Delamaris njeguje vrijedne tradicionalne recepte i razvija nove. Zbog kulturnih promjena i sve većeg nedostatka vremena potrošači posežu za grickalicama, poznatim pod nazivom snack food, koje u trenu utažuju glad. Istodobno u prvi plan dolaze zdravi trendovi koji ističu da hrana potrebna za izgradnju našeg tijela treba biti zdrava. Delamaris riba u tom je pogledu svestrano rješenje za užinu bilo kad i bilo gdje, a izvrsna je i kao sastojak za brzu pripremu bilo kojeg obroka u danu. Pedeset (i više) nijansi ribljih delicija Delamaris danas se ne poslužujemo samo kao konzerve, nego se sve češće upotrebljavaju kao sastojak u kuhinji, koji omogućuje bezbroj kulinarskih kombinacija. U širokoj paleti okusa pronaći ćete filete skuše u umaku od rajčice s raznim fermentiranim povrćem, kao i one bez povrća u suncokretovu ili Mediteran ulju, koje obogaćuje okus tartufa ili limuna. Novost je u ponudi i Delamaris Tuna Steak u maslinovu ulju, koja je plod slovenskog razvoja i proizvodnje. U proizvodu je upotrijebljena žutoperajna tuna (Thunnes Albacares) koja je cijenjena i zbog izrazitih senzornih svojstava. Sve ribe Delamaris mogu se jesti kao samostalno glavno jelo ili kao dodatak drugim jelima u obliku umaka, preljeva, nadjeva ili priloga. Izvrsne su na raznim tjesteninama, na palenti, na komadu torte – zapravo, bilo gdje i bilo kad. Izvrsna riba Delamaris praktična je za uporabu i zato uvijek može biti pri ruci.

Je li vam se svidio članak? Podijelite s prijateljima!